Volg mij:

Wil je online kennismaken? Klik hier

Artikelen

Door middel van artikelen zal ik zo nu en dan delen over mijn opgedane inzichten, bewustwordingen en kennis van afgelopen jaren. New Age zal ook aan bod komen- een beweging waar ik ondertussen achter ben dat het slechts de andere vleugel is van hetzelfde ´beestje´ enkel in een ander jasje.

Ik blijf aanmoedigen om zelf kritisch te blijven. Ik bedoel hiermee dat je bij alle informatie dat tot je komt via externe kanalen je continu jezelf blijft (af)vragen: Wat voel ik hierbij? Voelt dit kloppend voor mij? Voel/ zie ik het toch anders? Hoe zie/ voel ik het?

Zie de informatie dat tot je komt als een trigger die je terugbrengt naar je eigen kennis/ geheugen/ weten. Neem niet alles direct voor waar aan, enkel omdat bijvoorbeeld betreffende persoon een grote naam heeft of aanzien of bereik of aanhangers. Want juist HIER ligt de subtiele misleiding op de loer.

Keerpunt of enkel verbreding?

Zoals jullie in mijn persoonlijke verhaal kunnen lezen, werk ik sinds enkele jaren ook in de kinderopvang. Een zeer interessant vakgebied, dat vooral de afgelopen jaren enorm in beweging en ontwikkeling is. Aangaande dit vakgebied ben ik de afgelopen jaren (ook) behoorlijk de verdieping in gegaan. Mijn focus was gericht op thema’s als emotionele veiligheid en hechting. Als ook het belang van sensitief (responsief) zijn, het bieden van continuïteit en voorspelbaarheid, goede slaap en hoe een natuurlijk slaap-waakritme te creëren.

Ik voel dat de tijd rijp is dat ik ook over deze thema’s meer bewustwording en inzicht mag gaan brengen. Als ook tools mag gaan aanreiken, aan de welwillende verzorger welteverstaan, om deze processen in zo goed mogelijke banen te leiden.

Hoe dit exact vormgegeven zal worden, is nog in ontwikkeling. In september zal ik beginnen met de 1000dagen Babycoach opleiding. Ik verwacht dat ik zeer binnenkort artikelen zal gaan publiceren en daaropvolgend workshops.

Hier alvast een voorproefje:

“Terug naar de basis- het jonge kind (0-2 jaar)” 

Artikelen

WEES ZORGVULDIG MET WAT JE LAAT BINNENKOMEN

DECEPTIONS, FREEDOM TEACHINGS & ONTSTAAN LOGO

HET PAD VAN ASCENSIE

TERUG NAAR DE BASIS-HET JONGE KIND

HET NU IS AL

VERSTOTING

HET LEVEN


Nieuwste artikel/ blog

HELPENDE HANDEN, VLIEGENDE SCHOTELS EN WERVELENDE WINDEN

1 december 2023

Een schrijven van een persoonlijk verhaal en proces.

Hoe creatieve expressie kan leiden naar een diepgaand transformatieproces.

‘Ik zie Planeet Aarde in transitie. Wij als mens hebben de keuze: evolueren of devolueren we mee. Kiezen we voor de schaduwschepping of gaan we mee naar een nieuwe staat van zijn, daar waar de nieuwe aarde steeds zichtbaarder zal worden. Het voelt alsof we door een geboortekanaal gedreven worden. Het nieuwe dient zich aan. Om deze volledig te kunnen omarmen, leven en zijn, wordt ons gevraagd eerlijk naar onszelf te kijken en te doorvoelen, daar waar nog pijn zit. Het vraagt veel van de mens.

Ook ik ga door diepe processen. Diepe pijnen worden voelbaar. Ik laat me er even onderuit door halen en besluit te beginnen met tekenen, beginnende met de handen en bol. Er mag een storm getekend worden in de bol. Deze staat voor hetgeen dat doorvoeld en uitgezuiverd mag worden. Ik maak gebruik van de Krystal Spiral. In het midden ontstaat er een klein oogje. Het oogje is de doorgang dat mij verbindt met de aardekern en de Oorspronkelijke Wereld. Ik voel een verticale uitlijning. Deze uitlijning maakt het mogelijk om horizontaal te doorvoelen. Schaduwstukken in mij die belicht mogen worden. De handen krijgen de kleur hemelsblauw. Zij staan voor de verbinding met de GodBron, dan wel in 3d uitgebeeld. De handen geven mij kracht, vertrouwen en basisveiligheid.’

Lees hier verder

 

 

NEEM CONTACT MET MIJ OP