Volg mij:

Wil je online kennismaken? Klik hier

Wees zorgvuldig met wat je laat binnenkomen

De New Age wereld is al vele jaren volop in beweging en ontwikkeling. Miljoenen mensen hebben zich verdiept in allerlei thema’s die tot de New Age toebehoren, met als doel innerlijke spirituele groei en het ‘licht’ in zichzelf te vinden. Ook ik heb mij hierin begeven. Ergens diep in mij voelde ik altijd zoiets van: ‘leidt dit alles mij echt terug naar huis?’ ‘Kan ik daadwerkelijk ontwaken in mij innerlijke Ware Licht door mijn focus te leggen op dit soort thema’s?

Ik bleef een zekere belemmering voelen, ondanks mijn groei. Ik kon de diepte ingaan, maar ik voelde dat deze diepte toch ergens afgekaderd werd. Ik voelde dat als ik mij enkel verbond met mijn bewustzijn, mijn hogere hart, mijn Hogere Zelf, dat deze veel verder reikte  en omvangrijker was en veel zachter en ruimer voelde. Ik begon mij steeds meer te beseffen dat ik mijn spirituele hulpmiddelen mocht gaan loslaten, en mijn blik echt naar binnen mocht gaan richten. Ik mocht meer leren luisteren naar de wijsheid die ik in mezelf droeg.

Van het Christuslicht was ik mij bewust. Maar ik begon te voelen dat daar een andere omvangrijke energie aanwezig was. Iets dat zich naar de buitenwereld voordeed als het Christuslicht, maar dat dat niet is. Het is de boel enorm aan het misleiden, verleiden en afleiden. Waar ik mij nog niet helemaal bewust van was, was dat deze enorme omvangrijke duistere energie ook volop uitgewaaierd is en wordt over- laat ik het noemen- de New Age wereld en ook velen aldaar, dan wel onbewust, in de greep houdt. Ook daar begint het steeds meer macht te krijgen, zonder dat mensen dit door hebben en denken dat ze het juiste doen. Een pittig besef, wat mij aanspoorde nog meer (innerlijk) onderzoek  te doen.

We leven in een tijd van openbaringen, alles komt aan het licht en in het openbaar, als ook het weer herinneren van onze oorsprong. Het bewustzijn van de mensheid heeft nu de kans om steeds meer te openen en verruimen en te herinneren wie wij daadwerkelijk zijn. Dat dit koste wat het kost voorkomen wordt door duistere energieën, is voor velen misschien een complex en ongeloofwaardig verhaal.

Op deze website zal ik het een en ander hierover delen, omdat ik voel dat dit van belang is om onszelf te beschermen en uiteindelijk te bevrijden uit de (nog) onzichtbare chaos waarin we momenteel leven…

 

NEEM CONTACT MET MIJ OP