Volg mij:

Wil je online kennismaken? Klik hier

Blogs

De afgelopen jaren is er meer helderheid gekomen in mijn denken, voelen en weten. Ik ben tot vele nieuwe inzichten gekomen, ook aangaande de huidige New Age beweging. Ik weet nu dat ook daar niet altijd alles even zuiver is en er veel manipulatie en ondermijning plaatsvindt.

Ik voel dat het tijd is dat ik mijn inzichten, bewustwordingen en kennis mag gaan delen. Met als doel je tot denken en voelen te zetten. Ontdekkend waar jouw kennis verborgen ligt en wat het jouw vertelt. Niets wat ik naar buiten breng, zal direct als waar gezien moeten worden. De intentie is om deurtjes te openen naar jouw eigen geheugenbanken en te luisteren welke boodschappen het voor jou heeft.

Veel leesplezier!

En tip: lees met je hart :-)

Links naar blogs

Introductie: Deceptions, Freedom Teachings & ontstaan Logo

Introductie: pad van ascensie

Morning Glory

1001 dingen

Amsterdam, Amsterdam

 


Nieuwste artikel

Amsterdam, Amsterdam

Afgelopen weekend overkwam me iets moois en zette me even in vuur en vlam. Maar goed Amsterdam blijft Amsterdam, vluchtig als zij zijn kan. Een vervolg blijft meestal uniek en zeldzaam. Wel wilde mijn vingers wat op papier zetten, met ook een dosis aan humor inbegrepen. Een stuk dat universeel is en waarschijnlijk herkenbaar is voor veel vrouwen uit mijn netwerk. Als ook voor mannen die in aanraking komen met een intens voelende, ‘diepgaande’ vrouw… ooh djeez. ;)

Lees verder: Amsterdam, Amsterdam

NEEM CONTACT MET MIJ OP