Volg mij:

Wil je online kennismaken? Klik hier

Het NU is AL

21 mei 2023

Afgelopen maanden heb ik verschillende keren gedeeld over een nieuw hoofdstuk, een nieuwe start, een nieuw begin. Er leek geen eind aan te komen. Ik heb nog nooit zo veel ‘new beginnings’ gehad in 7 maanden tijd.

Ondertussen besef ik mij dat ik deze woorden mag laten voor wat het is. Er hangt een zekere verdichte energie omheen. De energie van hoop, verlangen en wil. Nu ik mij besef, beredeneerd vanuit mijn persoonlijkheid, mijn ikje, mijn gekwetste zelf. Verleden… toekomst, vergetende dat het om het heden gaat, het nu.

Wij zijn allen onderweg, bewust dan wel onbewust. Rondtrekkend in onze geestelijke camper, vaak zoekend naar ons plekje hier op aarde. Uiteindelijk beseffend dat het om de verankering gaat van ons ware wezen in de ´stoffelijke wereld´ en er enkel NU is.

Een universeel proces, waar velen zich gelukkig bewust van worden en zijn. Verlangen naar eenheid. Dit vinden in onszelf en in het geheel. Het geheel van alles wat zowel intern als extern voorbij komt. Emoties, gevoelens, gedachten. De mens. Spiegels die laten zien, waar nog de verdichting zit. Verdichting in de vorm van pijn, beperkende overtuigingen, angsten, onzekerheden. Het afgescheiden zijn van… leidend naar onvoorwaardelijke liefde voor onszelf en… voor AL wat leeft.

Een prachtige reis naar éénwording met ons Ware Zelf…

Ja, ik ben onderweg, mijn ware missie in het vizier houdend. Mijn hogere hart als vizier wel te verstaan… het wapen der liefde, de ontvanger, de interne- en externe verbinder, de beste vriend van mijn brein…

Mijn innerlijke zip-bestand klapt zich uit, ontvouwt zich… stapje voor stapje… informatie dient zich aan. Enkel in het NU, gefaseerd, ontvang ik en verwerk…

“Dat ik hier nu al 25 jaar mee bezig ben, doet er niet toe” hoor ik mijn ikje in een nanoseconde denken. Ik zie een waarschuwende WIJSvinger, een lach…

”Niet vergeten, het NU is AL. Enjoy the ride”

NEEM CONTACT MET MIJ OP