Volg mij:

Wil je online kennismaken? Klik hier

(Individual) Guidance

Verlang jij naar innerlijke rust en wil je nou eindelijk eens korte metten maken met steeds terugkerende ‘karmische’ stukken? Blijf je tot vervelens toe terugvallen in oude patronen en gedragingen? Verlang jij ernaar ‘gewoon’ te leven en zijn in vrijheid, vertrouwen en liefde, maar nemen negatieve gevoelens, emoties en gedachten toch nog de overhand? Blijven externe factoren, hetgeen zich afspeelt in de buitenwereld, je toch op een destructieve manier beïnvloeden. Voel je toch nog blokkades op je helder weten en voelen of durf je er nog niet genoeg op te vertrouwen? Blijf je met vragen zitten? Kortom, loop jij even vast en kan je steun gebruiken bij jouw gekozen pad… van ascensie?

In alle liefde bied ik jou die ondersteuning aan, daar waar jouw behoefte ligt.

Mijn streven is om je tools aan te reiken, die je kunt meenemen in je dagelijkse leven. Die je ondersteunen in jouw proces van innerlijke groei, bewustwording en ontwaken. Met als doel dat je laagje voor laagje je stukken kunt verwerken en meer ruimte creëert binnenin jezelf, je bewustzijn mee verruimend. Het leven steeds makkelijker en tevreden levend. In liefde en vertrouwen, steeds meer de verbinding voelend met je Ware Zelf, je valkuilen doorziend, je lagere zelf ontstijgend. Vertrouwen op je intuïtie, je weten en voelen. Je innerlijk vrij voelen en ZIJN. Thuiskomen IN jezelf.

Wat heb je nodig?

  • JEZELF en de innerlijke wil om jouw innerlijke wereld op orde te brengen.
  • De innerlijke wil om te kijken naar je pijnstukken, patronen en gedragingen.
  • Liefdevolle zelfdiscipline om te leren begrijpen en ondervinden wie je daadwerkelijk bent, steeds meer in verbinding staand met je Ware Zelf, je ego je niet meer op een negatieve manier beïnvloedend.
  • De innerlijke wil te groeien in bewustzijn en open te staan voor wat zich allemaal openbaart, ook al zal niet alles altijd even wenselijk zijn in eerste instantie.
  • Vol in vertrouwen en overgave het aan durven gaan.

Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat het zijn vruchten zal afwerpen. In alle liefde reik ik je mijn hand en geef ik je dat extra zetje ook jouw Pad van Ascensie te vervolgen.

TARIEF

Individuele sessie: 1 ½ uur €90,- Dit bedrag is inclusief 21 % BTW.

Voor minder draagkrachtigen is overleg over het tarief mogelijk.

Indien je verhinderd bent , graag uiterlijk 48 uur van tevoren afmelden, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

NEEM CONTACT MET MIJ OP