Volg mij:

Wil je online kennismaken? Klik hier

Sharing Circles- Family of Light

We leven in bijzondere tijden.

Het valt niet altijd even mee om dicht bij jezelf te blijven. Om in liefde en vertrouwen te blijven. En het is ok om je soms onrustig of down of verdrietig of verward te voelen. Het hoort er allemaal bij. Het kan soms heel fijn zijn je te verbinden met gelijkgestemden. Dat je je gehoord, gezien en begrepen voelt. Dat je je ei kwijt kunt en inziet dat je er niet alleen voor staat. En dat ook anderen in momenten hetzelfde ervaren.

De ´Family of Light´ cirkels dienen ervoor om te delen, te verbinden en elkaar te ondersteunen in deze toch in momenten pittige eindtijd. In al haar eenvoud, zonder te veel poespas. Het kan al zoveel rust en steun geven om je je zo nu en dan te omringen met mensen die een soortgelijk pad hebben gekozen en bewandelen. En naast het delen en uitwisselen, kan het ook heel bevrijdend werken om de boel eens lekker te relativeren en even in een deuk liggen om de situatie waarin we belandt zijn. Onze ziel heeft tenslotte toch ECHT gekozen om nu in deze tijd te incarneren.

Ik heb zo´n gevoel dat wij (de mensen die mijn website hebben gevonden, en resoneren met de informatie die ik deel of een onverwacht innerlijk licht vonkje ervaren) de voorlopers zijn van de full-on bezielde en vrije/ bevrijde Goddelijke mens.

Laten we het goede voorbeeld nemen, er voor elkaar zijn en elkaar door deze eindtijd heen dragen.

We ARE the Family of Light

Interesse? Neem dan hier contact met me op.

Eigen bijdrage

Mi casa:      €14,00

Op locatie: €35,00

NEEM CONTACT MET MIJ OP