Volg mij:

Wil je online kennismaken? Klik hier

Verstoting

23 juli 2023

Mijn lichaam voelt als verlamd, helder denken lukt me niet. Mijn hart bonkt en gaat tekeer. Diepe zuchten doen mijn hart niet vertragen.

Verward denk ik bij mezelf: “waarom voel ik me zo ellendig?”

Mijn kleine meisje laat van zich horen. Ze kijkt me verdrietig aan: “ik voel me eenzaam”… een traan dwarrelt langs haar wang naar beneden…

“Maar waarom dan?”, vraag ik haar.

“Ik voel me niet gehoord en gezien. Iedereen heeft een oordeel over me, zonder de moeite te nemen, te ontdekken wie ik daadwerkelijk ben.”

“Waarom denk je dat?”

“Omdat het zo voelt”

Ik kijk haar aan en laat het op me inwerken. Ik zie een klein hoopje ellende voor me. In elkaar gedoken, haar hoofdje naar beneden, totaal de verdrukking in.

“Wat heeft mijn kleine meisje nodig?”, denk ik bij mezelf.

Ze tilt haar hoofdje op en kijkt me aan. Een intens verdriet overvalt me. Haar blauwe kijkers kijken zo diep. Ik voel haar ontreddering. Zo veel liefde in haar vurige hartje. Zo vaak niet gezien voor wie ze daadwerkelijk is.

Opeens komen er flarden voorbij…

Een vrouw doorweekt in een plas water. Haar haren verwilderd voor haar gezicht. Een verwilderde blik in haar ogen. Ze ligt op haar buik, haar rechter arm naar voren uitgestrekt. Als ik beter kijk, zie ik dat ze volledig in paniek is. Ze is op de vlucht, maar voor wat?  Boosheid, woede, afgunst… ik voel het vanachter mij. Ik zie niet van wie, maar het is er. Ook zij mocht er niet zijn… ook haar kop werd ingedrukt.

Ik kijk weer naar mijn kleine meisje en voel nu dat dit gevoel niet van nu is. Het lijkt haar in beslag te nemen. Een last, als een zware, donkere, doorweekte mantel, hevig drukkend op haar schouders. Al die oude emoties en gevoelens mogen eruit, mogen losgeschud en weggespoeld worden. Ik communiceer dit telepathisch naar haar. Ik zie haar gezicht langzaamaan ontspannen.

Ze slaakt een diepe zucht…

Ondertussen is ook mijn hart gaan vertragen. Het bonken in mijn keel en hoofd is weg, als ook het zware gevoel in mijn lijf. Mijn hoofd kan weer helderder denken en is weer verbonden met mijn hart. Mijn kleine meisje is weer één met mijn Ware Geest, mijn ziel. Het gepijnigde kleine meisje krijgt haar kracht terug.

Ik voel me weer geaard. De kracht komt langzaam weer omhoog vanuit mijn voeten. Naar mijn stuitje en naar binnen werkend. Naar mijn flanken en naar binnen werkend. Mijn eierstokken, mijn baarmoeder… Het voelt weer warm vanbinnen. De warmte trekt door naar mijn maag… Nog meer omhoog… Mijn rug, mijn nek… Ik voel een lichte hoofdpijn…

Ook ik slaak een diepe zucht…

NEEM CONTACT MET MIJ OP