Volg mij:

Wil je online kennismaken? Klik hier

Aanbod

“Ik zie een wervelende trap omhoog, steeds een beetje meer uitdijend. Kijkend van trede naar trede voel ik dat elke trede meer bewustzijn met zich meedraagt, een versnelling in frequentiegolven, expansie van (energie)lichamen- groeiend in grootte, transparanter wordend in dichtheid, zachter wordend in kleur.

Ik zie een enorme variété aan wezens op de treden. De één de hand uitreikend, de ander om een hand vragend, weer een ander in (tijdelijke) stilstand. Nog eens goed bekijkend naar de trap word ik mij bewust dat de trap zich meebeweegt, als een oneindige spiraal, zichzelf oneindig blijven voeden uit een onuitputtelijke bron.

Ik zie een cirkel, en nog één daarbinnen, en weer één, het gaat maar door- het is een multidimensionaal schouwspel. Alsof de trap in feite ook bestaat uit schijven die steeds een stukje ruimer/ smaller worden en met elkaar in verbinding staan… all within God Source…”

En dan realiseer ik me… dat het de wezens zijn die voor het pad van ascensie gekozen hebben…

Energie-uitwisseling

De liefde en compassie voor elkaar is voelbaar. Iedereen gunt elkaar het beste en ondersteunt waar gewenst. Er wordt onderling veel lol gemaakt. De energie voelt speels. Er is hoop, er is vertrouwen. Iedereen laat elkaar in zijn of haar waarde en is gelijk in waarde. Er is geen onderlinge strijd of betweterigheid voelbaar. Er wordt enkel gedeeld, naar elkaar geluisterd, gevoeld, afgewogen en ondersteuning geboden. Allen aanwezig met een open, liefdevolle houding.

Kijkend naar het schouwspel, voel ik mijn hart verzachten, mijn zijn verruimen en herinner ik mij weer:

“Dít is de energie die ik met Heart of Creation wens uit te dragen. Hiervoor ben ik op aarde gekomen en… jij waarschijnlijk ook. We mogen (elkaar) weer herinneren wat onze oorsprong is en elkaar hierin dragen.”

Nieuwsgierig geworden hoe deze energie (=bewustzijn, =licht, =frequentie) ingezet wordt?

Klik dan op onderstaande iconen om verder te lezen.

Referenties

Madelon

Dank je wel Marjolijn! Ik wist van tevoren al dat jij de wereld veel te brengen hebt. Ik heb je workshop als leerzaam en ontspannen ervaren. Ik zat meteen heel diep in je meditaties. To be continued 💛

Madelon

NEEM CONTACT MET MIJ OP